امروزه موسیقی خواهان بسیار زیادی پیدا کرده و خیلی ها می خواهند وارد دنیای موسیقی بشوند و یک ساز موسیقی رو یادبگیرن اما بدلیل تنوع بسیار زیاد ساز ها انتخاب ساز موسیقی گاها برای افراد کمی مشکل میشه به طوری که فرد دچار سردرگمی میشه نمیدونه کدوم ساز رو باید یادبگیره در این قسمت و قسمت بعدی خیلی دوست دارم راجع به این زمینه صحبت کنم من بارها در دوره های موسیقی تاکید کردم که حتما یک ساز رو یادبگیرید چرا که خیلی کمک میکنه اما گاها ممکنه در انتخاب دچار سردرگمی بشید
اهمیت یادگیری موسیقی در سنین پایین سبب ایجاد شدن یک شاخه از موسیقی به نام آموزش موسیقی کودک شده است. کودکان دنیای متفاوتی دارند بنابرین برای یاد دادن موسیقی به کودک باید از روش های مخصوص استفاده کرد. تمامی ویژگی های کودکان را باید در نظر گرفت تا بتوان استعداد آن ها را در زمینه موسیقی شکوفا کرد در این مقاله به اهمیت یادگیری موسیقی در سنین پایین، مزایای آموزش موسیقی به کودکان، بهترین روش های آموزشی و همه نکاتی که برای یادگیری موسیقی کودکتان نیاز دارید می پردازیم.
قبل از معرفی موسیقی سنتی ایرانی، باید واقعیتهایی را در نظر بگیریم. موسیقی هر کشوری مانند آینهای است که میتوان موقعیت اجتماعی، تغییر و افول آن جامعه را در آن دید. هنرهای زیبا احساسات و اخلاقیات مردم و ملّتها را نشان میدهند و از آن جایی که ملّتها، ترجیحات گوناگونی دارند، هنرهای آنها نیز با هم متفاوت است. موسیقی اصیل ایرانی، که با عنوان موسیقی سنتی ایرانی و موسیقی کلاسیک ایرانی نیز شناخته میشود، شامل دستگاه (سیستم اسلوب موسیقیایی)، ملودی (آهنگ) و آواز میباشد. این نوع موسیقی که پیش از مسیحیت وجود داشته و بیشتر به صورت سینه به سینه به دوران ما رسیده، یکی از جلوه های بارز فرهنگ ایرانی است. دلنشینترین و راحتترین بخشهای آن تا به امروز باقی مانده است.
اگر ما موسیقی درمانی را تجربه کنیم دیگر زندگیمان هرگز مانند سابق نخواهد بود. یک اصل مزبور می گوید تمام انرژیها در پی افکار پدید می آیند هر جا فکر باشد انرژی هم هست. هر زمانی که احساسی داریم یا حالتی را تجربه می کنیممتوجه ارتباطات دقیق بدن خود با آن می شویم. آگاه می شویم که زندگی و انرژی یکدیگر را تعقیب می کنند و در درون ماو پیرامون ما در سطوح مختلفی جاری و در حال جابه جایی هستند. زمانی که از موسیقی درمانی استفاده می کنیم، بهتر استدر موقعیت راحتی قرار گیریم؛ این موقعیت می تواند حالت نشسته یا خوابیده باشد. گاهی اوقات بهتر است ضمن انجامکارهای روزانه، به موسیقی شفابخش گوش کرد. لازم به یادآوری است که موسیقی مانند هر علم و تکنیکی در ارتباط باانسان دارای حدود و تعادل مناسب روانی و رفتاری است. کاربرد صحیح و مناسب هر دانشی موجب پیشرفت و تاثیر مثبتاست و افراط و تفریط در آن ناهماهنگی، و تاثیر منفی بر جای می گذارد.